Jdi na obsah Jdi na menu
 


STAŇTE SE PARTNEREM KLUBU

logo_rugby_club_hb_final.jpg

Máte rádi náš klub a ragby?

Staňte se naším partnerem a podpořte náš další rozvoj a rozvoj rugby na Vysočině.

Bankovní spojení: KB 107-6194580257/0100


 

Vážené paní, vážení pánové,

jsme rozvíjející se mládežnický ragbyový klub z Havlíčkova Brodu a naší hlavní činností je sportovní příprava dětí a mládeže ve věku od 4-16 let v rámci ragbyového sportu. Oddíl působí od roku 2013, kdy byl založen jako jediný ragbyový klub RUGBY UNION na Vysočině a po organizační stránce je řízen Českou ragbyovou unii (ČSRU).

Ragby je olympijským sportem. Kontaktním, tvrdým, ale férovým. Vychovává k odvaze a statečnosti, rozhodnosti a odolnosti, zvyšuje sebevědomí. Učí kolektivní spolupráci a zodpovědnosti.

„TOUGHT BUT FAIR“ = TVRDÉ, ALE FÉROVÉ

TO JE RAGBY NA PROFESIONÁLNÍ I AMATÉRSKÉ ÚROVNI

Náš oddíl se aktivně účastní ragbyových kempů, zápasů i turnajů v České republice, ale také v zahraničí. V letošním roce jsme se účastnili mezinárodního turnaje ve Francii. Také v příštím roce chceme našim dětem nabídnout možnost získávat zkušenosti na mezinárodní úrovni.

Členská základna našeho klubu se neustále rozrůstá a naším společným cílem je rozšíření tohoto komplexního sportu na Vysočině. Máme vizi vybudovat profesionální strukturu klubu, která zajistí práci s mládeží na vysoké úrovni. Naše trenérská základna je v Havlíčkově Brodě, kde využíváme venkovní veřejné sportoviště Plovárenská a možnost pronájmu tělocvičny SZŠ a VOZŠ v zimním období. Naším hlavním cílem je získání vlastního sportovního zázemí s možností pořádání zápasů a turnajů, nejen v rámci ragbyového sportu.

Rádi bychom Vás touto cestou požádali o sponzorský příspěvek či dar, který podpoří a zkvalitní naši systematickou celoroční přípravu mladých ragbistů. Činnost klubu je financována pouze z omezených veřejných zdrojů v rámci dotací a členskými příspěvky našich členů, které jsou v rámci zpřístupnění tohoto sportu i sociálně slabším rodinám, na velmi nízké úrovni. Byli bychom velmi vděčni za jakoukoli formu finanční i materiální podpory. Věříme ve Váš pozitivní přístup a chuť podpořit rozvoj všestranného sportu pro děti a mládež na Vysočině.

Rozhodnete-li se přispět mladým sportovcům, můžete využít tyto varianty sponzorského daru:

  • finanční příspěvek (jakákoliv menší i malá částka na provoz klubových činností)
  • materiální příspěvek (sportovní vybavení, narážeče, válce, značky, míče, dresy, apod.)

Našim sponzorům můžeme nabídnout umístění reklamy na naše klubové dresy, webovou nebo facebookovou stránku. Samozřejmostí je darovací smlouva a  prezentace při sportovních akcích pořádaných naším klubem.

Věříme ve Váš vstřícný přístup, za který Vám předem děkujeme a jsme s pozdravem.


 

Aktuálně sháníme prostředky na:

  • sportovní výbavu - narážeče, válce, značky, míče, rozlišovací vesty, DRESY
  • pronájem tělocvičny pro zimní přípravu
  • propagační materiály klubu - placené reklamní plochy, tisk,...
  • klubové oblečení, propagační předměty,....
  • hrazení nákladů spojených s cestováním, turnajemi, zápasy, ….
  • prostředky na vybudování klubového zázemí, ....

 


žádost o sponzorský příspěvěk či dar 2.docx