Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink pod vedením Manažera rozvoje ČSRU

20191112_183429.jpg

12.11.2019 k nám do Havlíčkova Brodu zavítal Manažer rozvoje ČSRU Daniel Beneš, společně s Prezidentem RCB Pavlem Holečkem. První část návštěvy se odehrávala v tělocvičně SZŠ a VOŠZ Havlíčkův Brod, kde v období zimní přípravy trénuje naše mládež rugby. První část byla zaměřená na všeobecný pohyb a byla připravena ukázka trénování dětí v kategorii U6 a U8. Pro naše trenéry Evu Vlčkovou a Petra Novotného a děti nevyjímaje je to cenná zkušenost. Již teď se připravuje další spolupráce, která je opravdu podnětná.

dan3.jpg

 

Druhá část se věnovala dětem starším od kategorie U10, U12, U14 a také U16. Trénovalo se na umělém trávníku Veřejného sportoviště Plovárenská v Havlíčkově Brodě, kde máme celoročně tréninky. Ovšem nově využíváme umělé osvětlení zdejšího hřiště a proto se nám příprava v zimní přestávce na rugby prodloužila. Můžeme zdejší hřiště využívat prakticky celoročně. Můžeme se tak lépe připravit na zimní halové turnaje ve Zbuzanech, kterých se tentokrát hodláme účastnit rovnou ve čtyřech kategoriích.

20191112_183429.jpg

Trénink pod vedením zkušených trenérů se opravdu povedl a už teď se rýsuje další spolupráce na kterou se těší nejenom trenéři, ale především děti. Rugby v Havlíčkově Brodě získává stále více příznivců a opravdu se nám daří tyto děti připravit na opravdové rugby zápasy ve své kategorii v konkurenci, která je opravdu široká. A výsledky kterých dosahujeme na turnajích kategorie U12 a U10 jsou opravdu překvapující. Rugby děti na Vysočině opravdu baví...